Jdi na obsah Jdi na menu
 


30.7.2011 Krátošice - THL - O pohár starosty obce

31. 7. 2011

         Jet do Krátošic jsme v plánu vůbec neměli, ale stalo se to, co by ještě před rokem bylo nemyslitelné. A musím přiznat, že je to přinejmenším potěšující. V sobotu dopoledne při plánování dalších soutěží padl návrh zkusit noční v Krátošicích. Proběhlo několik telefonátů a bylo rozhodnuto, že se večer jede na soutěž. Holky chtěly hlavně napravit neúspěch na soutěži v Jankově. Tato soutěž je zařazena do Táborské hasičské ligy a tak jsme opět měli možnost běžet útok s úzkými hadicemi.

         Celý den pršelo a když jsme v podvečer nakládali věci u hasičárny stále jsme věřili, že pršet přestane. Do Krátošic jsme jeli za hustého deště a holky začaly litovat svého rozhodnutí, ale už bylo pozdě. Když jsme přijeli na místo konání soutěže ještě jsme chytli dobrý flek na zaparkování. Družstva, která přijela po nás už musela parkovat buď  ve velkém bahně, nebo hodně daleko a stejně musely bahnem. Na řadu přišel i traktor, bez kterého by některá auta už ani nezaparkovala, natož aby po soutěži vyjela.

          My jsme ještě potřebovali sehnat košařku. Po chvilce ostýchání jsme poprosili děvčata z Tučap. Jejich košařka Denisa ochotně přislíbila svoji pomoc. Doplnili jsme soupisku a došli se přihlásit do soutěže. Denisu jsme samozřejmě upozornili, ať neočekává žádný oslnivý výkon i když jsme trošku doufali, že prolomíme smůlu v lize a že by jsme mohli i překvapit. O chvíli později už jsme věděli, že smůlu neprolomíme a liga pro nás i nadále zůstane zakletá. Náš útok nebyl moc rychlý, přesto by čas levé proudařky stačil na sedmé místo, jenže pravá proudařka nestačila nasadit proudnici a při snaze ji nasadit , což se nakonec povedlo si šlápla za čáru stříkání, která je v lize nedotknutelná. A tak jsme z Krátošic odjížděli s dalším déčkem. Stejně tohoto výletu nelitujeme, protože to pro nás byla další zajímavá zkušenost.

Sestava: Denisa Ketnerová (SDH Tučapy), Verča Štěpánková (SDH Radimovice), Hanina Kačírková, Peťa Nováková, Jarka Svatošová, Barča Malenická a Klárka Malenická

Výsledky:

                              ženy       čas
 1. Nová Včelnice   20,56s
 2. Košice dorost   21,14s
 3. Dvorce   21,94s
 4. Kamenice nad Lipou   22,94s
 5. Zhoř u Tábora   23,18s
 6. Chrbonín   24,38s
 7. Tučapy   25,27s
 8. Chotěmice   25,36s
 9. Daměnice   32,48s
10. Zárybničná Lhota   40,60s
11. Kozmice        N
      Svatá Máří        N
      Smrkov        D